Centrum voor Jeugd en Gezin
Hulp en advies

Hulp en advies

Hier lees je welke vormen van hulp en advies je bij het Centrum voor Jeugd en Gezin kunt verwachten. Heb je nú hulp nodig? Dan is er altijd iemand bereikbaar. Of bekijk de pagina Opvoedtips.

Algemeen

Via ons algemene telefoonnummer, E-consult en chat kom je in contact met een jeugdverpleegkundige. Zij zorgt zo nodig dat een andere deskundige contact met je opneemt.

Jeugdgezondheidszorg

Bij de jeugdartsen en jeugdverpleegkundigen van de Jeugdgezondheidszorg kun je terecht met al je vragen over gezondheid, opvoeden en opgroeien van kinderen tot 23 jaar.

Op het huisbezoek in de zwangerschap kun je terecht als je vragen of zorgen hebt waar de verloskundige je niet bij kan helpen.

Wij nodigen je op een aantal momenten uit voor een afspraak in het Centrum voor Jeugd en Gezin of op school. Dit noemen we onze contactmomenten.

In het portaal jeugdgezondheidszorg 0-12 jaar heb je toegang tot de gegevens van je kind.

Pedagogisch advies, jeugdhulp en volwassenzorg

Heb je zelf een steuntje in de rug nodig? Zit je niet lekker in je vel? Heb je vragen of zorgen over je kinderen, je relatie, je woonsituatie, geldproblemen of het vinden van werk? Wil je advies van een pedagoog? Dan kun je terecht bij Stichting ZO!. Je kunt hier ook terecht voor jeugdhulp.

CJG-cursussen

Regelmatig organiseren we cursussen of (thema)bijeenkomsten. Je leert, oefent, stelt vragen en wisselt ervaringen uit met andere (aanstaande) ouders.

Stel je vraag - Zuidplas

Stel je vraag

Maak gebruik van dit formulier voor een gratis E-consult per mail. Je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie van een jeugdverpleegkundige.

* is verplicht

Wil je anoniem blijven, dan kun je een apart e-mailadres aanmaken in Hotmail of Gmail. Zonder geldig e-mailadres kunnen we geen antwoord geven.

Vragen over een afspraak?

Vermeld bij vragen over een afspraak altijd de geboortedatum van je kind. 


Alle vragen met een * zijn verplicht

Uitgelicht

Bekijk ook